Feriebarn syd for grænsen - feriebørn fra Danmark søges

Er dit barn frisk på en anderledes måde at holde sommerferie på? Måske er det dit barns første udlandsrejse? Med sikkerhed bliver det en oplevelse for livet. 3 ferieværter i Sydslesvig står klar og ser frem til at åbne deres hjem for et feriebarn fra Danmark. Feriebarnet kan køre med fællesbusserne ud og hjem.

20161115TR36

Bliv feriebarn hos en familie syd for grænsen, og oplev en hverdag som en del af det danske mindretal i Sydslesvig. Familierne taler dansk og tysk i hjemmet, og er selvfølgelig alle godkendt af organisationen og myndighederne.

Hvornår? 1 uge i juli. Enten 7.-14. eller 14.-21. juli.

Familien Andresen

Hvilken 7-9 årige dreng fra Danmark har lyst til at komme på ferieophold hos den skønneste familie familie syd for grænsen i perioden 7.-14. eller 14.-21. juli? Familien består af 2 børn og 2 voksne samt hund, de taler perfekt dansk og tysk og bor i et dejligt hus fyldt med aktivitet, hygge og hjertevarme! Far er kok, mor arbejder på plejehjem og lillesøster går i børnehave. Søn Noah går i 1. klasse og er en helt igennem herlig dreng. Sig det videre -  Noah kan ikke vente på at lære sin "feriebror" at kende! Interesser: fodbold, trampolin, gå i svømmehal/friluftsbad/spille playstation og gå på legepladsen. Familien har en skøn have hvor man kan bruge maaaaange timer.

Familien Ehlers

Bondegårdsfamilie ved den sydslesvigske vestkyst. Familien har svinebestand og en masse søde får (og pt. lam) og de kunne mææægtig godt tænke sig at få besøg af et feriebarn (pige mellem 7-9 år) fra Danmark i perioden 15.-21. Juli. Familien består af mor og far (arbejder på gården) og tre børn på 2, 7 og 8 år. Så har du en naturglad pige som har lyst til bondegårdsferie, så glæder vi os til at modtage en tilmelding!

Familien Jensen

Familien bor i en meget hyggelig landsby nær Kiel i ren Morten Koch idyl. Mor er fodplejer og far ingeniør. Lille Frederik er 6 år og en rigtig krudtugle og storesøster Emilia på 11 år er en rigtig sød og nysgerrig pige med mange interesser. Hun glæder sig til at få en feriesøster i perioden 7.-14. juli. Emilia er glad for at tegne og male men også for at klatre i træer og på klatrevæg, lege med playmobil eller spille et spil. Om Sommeren tager familien meget til stranden eller er i haven. De har en kat.

Hvad venter du på? Læs mere og tilmeld dig her: http://www.feriebarn.dk/sommerferiebesoeg