Tilmeld dig nu til elevudveksling i november 2022

Går du eller dit barn i 4.-10. klasse og har lyst til at afprøve skolegang, fritid og familie hos en partner på den anden side af den dansk-tyske grænse i 1 uge? Så tilmeld jer nu!

Christianslyst Sommerlejr 2022_1

Så starter tilmeldingen til årets "ELEVUDVEKSLING uge 45-47"

Går du eller dit barn i 4.-10. klasse og har lyst til at afprøve skolegang, fritid og familie hos en partner på den anden side af den dansk-tyske grænse? Så tilmeld jer nu!

I ugerne 45-47 arrangerer feriebarn.dk "Elevudveksling" for 12. år i træk.

Det er gratis at deltage. Elevudvekslingen baserer på familiernes eget engagement, for i 1 uge modtager I en gæst i jeres hjem, som går med jeres barn i skole og afprøver livet i en "anden" familie.

I den anden uge er det omvendt. Jeres barn flytter ind hos sin partner og går med i skole, til fritidsinteresser osv. på den anden side af grænsen.

1 uge i Sydslesvig, 1 uge i Danmark.

Det modner, øger børnenes tolerance overfor "andre" måder at leve på og giver ofte venskaber for livet. Samtidig styrker det rigsdanske børns interesse for tysk sprog, og de sydslesvigske børns kendskabt til dansk kultur i Danmark.

De sydslesvigske elever går på danske skoler i Nordtyskland. Børnene taler både dansk og tysk. I skolen og fritidshjemmet foregår alt på dansk, så børn fra Danmark skal ikke være nervøse for, om de skal have undervisning på tysk.

Tilmeldingsfrist: 19. september Tilmelding her (åbner i nyt vindue).