2017: Vores feriebarn kom for 16. gang

Advarsel: Det kan føre til et venskab de næste 20 år

3

Bjerringbro, sommer 2017

Igen var glæden stor, da Hanna meldte hendes ankomst til sommerferien. Nu var det for 16. år i træk hun kom på sommerferiebesøg. Med årene er feriebesøget blevet udvidet til flere feriebesøg, praktikperioder, familiefester og store fællesferier til Italien, Norge og USA. Desværre er ferierne ikke ligeså frie mere, når man ligesom Hanna står med begge ben i arbejdslivet.

Hanna var kun 5 år, da hun kom for allerførste gang, og jeg hentede hende på Københavns Hovedbanegård. ”Hvad skal vi have at spise i dag” var hendes allerførste spørgsmål og stadig dagen i dag er dette et vigtigt emne. Hanna har lov til at ønske og yndlingsretterne laves, blandt andet fiskefileter, boller i karry, ris à la mande og sildemadder.  Det Foerste Aar

4

Nu er hun vores datter og en dejlig storesøster til drengene. Vi hygger med og om hinanden og med teenager på 14, 18, 20 og 21 år er der sandelig liv i huset.

I år glædede Hanna sig til at lære endnu et nyt familiemedlem at kende. Foruden os to voksne, tre drenge, en hund og kat, er lille Aika flyttet ind i det store hus i Midtjylland. 1Ugen stod mest hygge og afslapning, det trængte Hanna mest til ovenpå en travl arbejdshverdag. Ungerne kom i biografen, både med og uden os.  Hanna og jeg nød en hyggelig shopping dag med vores yndlings-is efterfølgende - et sandt pusterum fra dagligdagen.

Desværre gik dagene for stærkt. Nu skriver vi flittigt til hinanden igen og håber, at Hanna snart kommer igen, nedtællingen til jul er begyndt. Måske denne gang også kæresten kommer med.