Anna og Nikolines udvekslingsoplevelse 2017

Flensborg meets Farum - og omvendt. To gode uger med Anna og Nikoline.

Anna og Nikoline Udveksling 2017

I uge 45-47 2017 har Anna fra Flensborg og Nikoline fra Farum været udvekslingselever hos hinanden og de to piger har haft to super gode uger.

Pigerne harmonerede rigtig godt sammen. Anna syntes det var meget spændende at være på en kæmpe stor skole som Farum Skole. Det var noget anderledes, idet skolen har tre spor i samtlige klasser. Anna syntes det var en stor udfordring at klassen var så stor. Hun syntes ikke at eleverne havde så meget respekt for lærerne, f.eks. legede alle med deres mobiltelefoner i undervisningen - det var vildt mærkeligt for Anna. Men det er jo det spændende ved elevudvekslingen: man oplever en hverdag og en måde at gå i skole på, som måske er anderledes end dét, man kender.

Da det dog også er mentalt anstrengende at være på udveksling, var Nikoline og Anna glade for, at de kunne holde 1 uges pause imellem de to udvekslingsuger.

Da Nikoline var i Flensborg hos Anna fulgte hun så Annas hverdag, hun har f.eks. været med Anna til kampsort og fulgt Anna til lægen, fordi Anne skulle vaccineres. Og så har pigerne været på shoppetur i Flensborg City og hygget sig sammen.

 

 

 

Billede4