Sommer 2017: 12-årige Dina og Carolin i Langeskov

Dina og Carolin på 12 år er i sommeren 2017 feriebørn hos Tina og Morten i Langeskov på Fyn

Dina Og Carolin3

Det har været en fornøjelse at være ferieværter for Dina og Carolin, som er så interesserede i mange ting.

Vores 2 sydslesvigske piger blev afleveret af deres forældre hos os om lørdagen. Da de havde været undervejs i flere timer fik de frokost og kaffe hos os inden hjemfarten. Det var super hyggeligt at lære hinanden at kende på den måde.

Vi har i den uge, vi havde pigerne, oplevet mange ting. Allerede den første dag var vi til Kirsebærfestival i Kerteminde.

Dina Og Carolin4

Vi var også på Fjord & Bælt, hvor man lærer om livet i fjorden og på vikingemuseet, hvor de fik en quiz at løse.. Det har været en super god og lærerig dag. Dina og Carolin kom også til tops i træerne, da vi var til 'Tree Top Walking'.

Dina havde også drømt om en tur til Egeskov - Nordeuropas bedst bevarede vandborg, så der tog vi hen. Carolin er interesseret i dyr, så hun kendte mange af dyrene på Naturama - et museum med udstoppede, nordiske dyr.

Dina Og Carolin1

Én dag stod den i 'legepladsernes tegn' med en slentretur i Odense Zoo. Udover det kulturelle med dansk sprog osv. lægger vi vægt på, at feriebørnene også får mulighed for at lege og 'brænde energi af, ligesom der skal være tid til madpakker, isvafler og hjemlig hygge med grill.

Men vi var ikke kun aktive og konstant på farten. Ind imellem tog vi også en 'slapper' med cykeltur på landet, rengøring af fuglebur, kortspil og frokost derhjemme. Det skal der også være plads til når man har feriebørn.

Dina Og Carolin2

Sidst på ugen havde vi pigerne med på jernbanemuseet i Odense. Her lærer man en hel del om samfundet og om, hvordan Danmark hang sammen i gamle dage.

Den sidste dag gik med total afslapning med frokost i det grønne. Pigerne bestemte, at vi skulle have wraps på vores sidste aften sammen, så det fik vi.

Tak for denne gang. Det har været en hyggelig oplevelse.